Ankieta dla zakładów przetwórstwa rybnego
Definicje:
*ŻYWNOŚĆ - świeże i schłodzone ryby oraz wytworzone z nich produkty przeznaczone do spożycia przez ludzi
**STRATA - świeże i schłodzone ryby i inne surowce spożywcze oraz wytworzone z nich produkty, które mimo pierwotnego przeznaczenia do spożycia przez ludzi nie nadają się do wykorzystania w przemyśle spożywczym (zmiana przeznaczenia ich wykorzystania)
♦INNE SUROWCE SPOŻYWCZE – surowce spożywcze, inne niż surowiec podstawowy, wykorzystywane w zakładzie do produkcji wyrobów (np. cukier, sól, przyprawy i in. surowce i dodatki)
INFORMACJA: ankieta dotyczy tylko jednego zakładu z danej lokalizacji (nie całej grupy)
PYTANIA OBOWIĄZKOWE - oznaczone czerwoną gwiazdką ( ⃰ ) - udzielenie odpowiedzi na pytanie jest obowiązkowe, należy wypełnić wszystkie pola, wpisując właściwą wartość lub jeśli nie dotyczy - wartość 0 (zero).